- View all variations as list
ΚΩΔΙΚΟΣ | Γεύση | ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ | Τιμή | ||
---|---|---|---|---|---|
01-176-297-01
|
Σε Απόθεμα
|
62.90 € | |||
01-176-297-04
|
Σε Απόθεμα
|
62.90 € | |||
01-176-297-03
|
Σε Απόθεμα
|
62.90 € | |||
01-176-297-02
|
Σε Απόθεμα
|
62.90 € |
Η Whey Core της Nutrend περιέχει υψηλής ποιότητας και βιοδιαθεσιμότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Κάθε δόση περιέχει 4.5γρ αμινοξέων BCAA (Λευκίνη, Ισολευκίνη και Βαλίνη), τα οποία είναι απαραίτητα για την διατήρηση και αύξηση της καθαρής μυϊκής μάζας. Η Whey Core είναι ιδανική για όλους όσοι θέλουν να αυξήσουν την καθαρή μυϊκή τους μάζα, να αυξήσουν τη δύναμη και αντοχή τους αλλά και την αθλητική τους απόδοση, είτε είναι προχωρημένοι, είτε αρχάριοι, ακόμα και πολύ νέοι, άνω των 12 ετών.
Ingredients
\r\nFlavour cookies: whey protein concentrate (contains sunflower lecithin and anti-caking agent calcium phosphate), flavour enhancer glycine, inulin, flavouring, dried whole milk, thickener xanthan gum, sweeteners acesulfame K and sucralose, colour E 150c, sodium chloride, anti-caking agent silicon dioxide.
\r\nFlavour chocolate+cocoa: whey protein concentrate (contains sunflower lecithin and anti-caking agent calcium phosphate), flavour enhancer glycine, cocoa, inulin, dried whole milk, thickener xanthan gum, sweeteners acesulfame K and sucralose, sodium chloride, anti-caking agent silicon dioxide, flavouring.
\r\nFlavour strawberry: whey protein concentrate (contains sunflower lecithin and anti-caking agent calcium phosphate), flavour enhancer glycine, inulin, dried whole milk, flavouring, beetroot concentrate, thickener xanthan gum, sweeteners acesulfame K and sucralose, sodium chloride, anti-caking agent silicon dioxide.
\r\nFlavour vanilla: whey protein concentrate (contains sunflower lecithin and anti-caking agent calcium phosphate), flavour enhancer glycine, inulin, dried whole milk, flavouring, beetroot concentrate, thickener xanthan gum, sweeteners acesulfame K and sucralose, sodium chloride, anti-caking agent silicon dioxide.
Αναμείξτε μια δόση 32 g (περίπου 1 1/3 μεζούρα) με 250 ml νερό.
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις