Το βούτυρο αμυγδάλου PB2 σε σκόνη είναι το αμυγδαλοβούτυρο όπως δεν το φανταζόσασταν καν! Φρεσκοψημένα αμύγδαλα πιέζονται για να αφαιρέσουν το μεγαλύτερο μέρος του λαδιού. Προσθέτουμε ελάχιστη ζάχαρη και λίγο αλάτι για να πάρει γεύση και το αποτέλεσμα είναι το αμυγδαλοβούτυρο με μόνο 1,5 g λίπους ανά μερίδα - σχεδόν 70% λιγότερες θερμίδες από το παραδοσιακό βούτυρο αμυγδάλου και 6 g φυτικής πρωτεΐνης.
Το ζήτημα είναι γιατί να πάρει κανείς βούτυρο αμυγδάλου σε σκόνη. Παρόλο που το PB2 και το παραδοσιακό αμυγδαλοβούτυρο έχουν την ίδια γεύση, υπάρχουν μερικά πράγματα που πιστεύουμε ότι κάνουν το PB2 την καλύτερη επιλογή για τον πολυάσχολο τρόπο ζωής σας. Αυτό είναι το σκεπτικό μας:
Λιγότερες θερμίδες και λιγότερο λίπος: Σε σύγκριση με τα κλασσικά προϊόντα , το PB2 έχει 90% λιγότερα λιπαρά και 70% λιγότερες θερμίδες, διατηρώντας παράλληλα τη νόστιμη γεύση βουτύρου αμυγδάλου που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.
Έχει περισσότερη πρωτεΐνη στη δόση: Όπως και τα παραδοσιακά αντίστοιχα, το PB2 υπολογίζει την πρωτεΐνη ανά μερίδα. Ανάλογα με την ποικιλία PB2 που χρησιμοποιείτε, θα βρείτε 4 έως 6 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μερίδα 13 γραμμαρίων. Επίσης, είναι εύκολο να αντικαταστήσετε τη σκόνη πρωτεΐνης στο πρωινό σας smoothie με PB2, λόγω της ομοιότητας στη σύσταση της σκόνης.
Περισσότερη ευελιξία στην κουζίνα: Λόγω της μορφής σε σκόνη, είναι εύκολο να ενσωματώσετε το PB2 σε όλες τις αγαπημένες σας συνταγές αμυγδαλοβούτυρου . Για να διατηρήσουμε τα πράγματα απλά, ταξινομήσαμε τις καλύτερες χρήσεις του PB2 σε τρεις κατηγορίες: για ψήσιμο, για ανακάτεμα και ανάμιξη.
Τρόπος παρασκευής: 2 κουταλιές της σούπας σε 1,5 κουταλιά της σούπας νερό.
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις