Το άλειμμα αμυγδάλου της Ελληνικός Καρπός αποτελείται από 100% βιολογικά αμύγδαλα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χυλό, ως υποκατάστατο για το βούτυρο στο ψωμί, στα προϊόντα αρτοποιίας, στο smoothie σας, σε γλυκά, σε σάλτσες για σαλάτες, και πολλά άλλα. Είναι κατασκευασμένο από ολόκληρα αμύγδαλα Πλούσιο σε βιταμίνη Ε και Β1, σίδηρο, ασβέστιο και μαγνήσιο.
Διατροφικά Στοιχεία / 100g
\r\nΕνέργεια: 2989 kJ/723kcal
\r\nΛιπαρά: 68g
\r\nεκ των οποίων κορεσμένα: 6.8g
\r\nΥδατάνθρακες: 4.3g
\r\nεκ των οποίων σάκχαρα: 2.2g
\r\nΠρωτεΐνες: 24g
\r\nΑλάτι: 0.01g
\r\nΣυστατικά: Αλεσμένα ψημένα ελληνικά αμύγδαλα (100%)
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις